+ Sommarjobb +

Hej, just nu har jag engelska och efter skolan går jag och lovisa ner till torget så ska jag köpa present to my friend Melinda, hon fyller år på lördag ;)
Igår känna jag lite pengar genom att klippa gräset hemma hos min farmor, värt! Ska göra det hela sommarn antagligen men hon vet nog inte hur mycket hon gav mig igår, får prata om det, 300 kr är lite mycket för 50 min jobb liksom ;s
Senare ikväll ska jag hem till min kusin Kajsa då hennes kille Richard fyller år idag, så då står grillning på schemat :)
Men nu måste jag skriva lite, puuuss ♥♥

gooooott

+ Orientering +

Hej, idag är det friluftsdag och då ska vi orientera, yäy, men jag ska iallafall vara med Lovisa & Johanna så då är det lugnt, och inte som i sjuan då jag var med en kille i min klass och vi kom sist.. ja, jag är en tävlingsmänniska och en dålig förlorare ;)
Men jaja, nu taggar vi till max, woho!+ American Reunion +

Yes, nu blir det Amercian pie och jordgubbar & glass + marschmallows, mums, ha de! ♥

Standing still - Roman Lob

brb..smälter

+ Dagens +


+ Smoothie i solen +


+ VATTENMELON +

blev as sugen helt plötsligt ;o


+ Denna lördag kväll +


+ This day +

Hej ligger i sängen och har allmänt tråkigt, orkar inte gå upp, men måste för jag är hungrig och vill ha fruuuukost!
Så kul har jag, idag -idag ska jag inte göra så mycket men, idag- ikväll ska jag och några andra kompisar hem till my friend Gustav och grilla, bada badtunna och massa skoj, och vi skulle tydligen åka båt också, hahaha!
Kanske lägger in min "outfit" då med, fast jag tycker faktiskt inte att man kan kalla det outfit, en outfit är ju inte direkt mjukisbyxor och en t-shirt, utan kanske en kavaj, fin blus, jeans och ett par klackar, det är en outfit för mig, sen har man olika åsikter men men, det är min åsikt ^^
Ska inte va jobbig nu så, kraam ♥

kände att simba fick vara med för att han är så söt!

+ Fredagsmys +


+ Summer feelings +

inget regn idag inte!

+ Bellas med tjejerna +


+ Och hem igen +

Ja som rubriken lyder ska jag nu hem till pappa igen, ska bara duscha, har varit på fotbolls träning, invigde mina nya skor - resultatet blev dumma skavsår, får använda skavsårsplåster till jag har töjt/eller vad man säger ut dom! puuuuss hej :)


+ Du måste flytta på dig! +

Så gryyyyyymt bra, lyssnar på den hela tiden!

+ Nya fotbollsskor +

Hej, har bara blivit mobilbloggning det senaste, snor min mammas iphone då hon inte köper en till mig, haha, hon får skylla sig själv ;)
Men annars, vanlig skola har det varit dom här två dagarna, köpte fotbollsskor förut, super nöjd, och så anmälde jag mig till körskolan, annars får man ju inte köra moped, ehe ^^
Så har legat och läst lite i några böcker jag fick med mig därifrån nu, men nu ska jag plugga lite på SO sak tills imorgon, kraaam!

+ Chokladmuffins +

Nu blir det muffins bak ;)


+ Konfirmation nästa +


+ Dansuppvisning +

Hej, inte bloggat på ett tag känner jag, men ibland blir det så ;) Men nu ska vi ha NO, sen blir de någon slags dansuppvisning och sen taggar vi orientering! haha, ska ta fram något dokument nu så måste fixa det, efter skolan blir det genrep inför konfirmationen, puuuuss ♥

random bild ba

+ Dress+

Här har ni min konfirmations klänning, köpt på H&M för 199:-
Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn, Sverige vs Danmark :)


+ Slumdog Millionaire +


+ Shoooes +

Skriver lite snabbt för jag måste springa iväg på gudstjänst snart!
Ja, så först blir det gudstjänst som sagt, sedan ska jag ut till stora höga för att kolla efter skor, sedan måste vi åka till Tranquilo för min "plupp" på navelpiercingen har ramlat av så just nu har jag tejp, så det går inte att tvätta ordentligt, sedan vidare till torgets sko affärer, det är min dag i det stora hela, måste bli klar, puuuuuss!

+ hej..då +

bloggar senare, not in a mood..

+ Konfirmation +

Hej, kom precis hem från konfirmationen, har tagit kort idag, alltså konfimartions gruppen, med kåpor* & allt! ;)
Vi tränade även på våran teater/pjäs som vi ska göra.
Nu ska jag ta och kolla på lite bb, glömde kolla igår, sen ska jag städa och aa, lite sååå, puuusss!

närbild..?, haha

+ Tacos i solen +

Sitter på altanen med Lovisa och äter lite tacos i solen :) var nere och sola solarium förut, blev mest fräknig i ansiktet, haha, så ska nog köra på olivolja och vanlig sol istället, kan hända att jag solar igen innan konfirmationen, måste få lite färg ;) Puuuuss!


+ Dagens +

kofta - kappahl, linne H&M, jeans - cubus

+ Dagens kläder +

Hood - Cubus, Linne - vet ej, Jeans - H&M

+ Gudstjänst +

Hej, håller på att göra i ordning mig för att gå hem till mamma, ska senare på gudstjänst, måste gå på 2 till tror jag annars får man inte konfirmeras* och jag har min konfirmation den 12 maj, men det ska nog gå bra ;)
Annars händer inte så mycket, imorgon är det skola igen, men det är bara tre dagar så det är lugnt, igår var det ju valborg som ni alla vet, fattar egentligen inte varför det är en så stor grej, bara en ursäkt för alla att festa, själv satt jag hemma och kolla på bb! ^^
Men nu ska jag snart gå, puuuss ♥