HELSINGBORG

Hej, i tisdags så åkte jag till Helsingborg med pappa och pappas sambo Pia, så åkte vi till Sofiero och gick runt där, det är en stor park kan man säga med massa blommor och ett slott. Och sedan åkte vi till hotellet och lämnade packning och så, sedan gick vi till en indisk restaurang och åt jätte god mat! Var kämpigt att gå hem sen med fulla magar, haha! 
Och så var vi kvar på hotellet hela kvällen, sen på morgonen åkte vi till någon annan park, kommer inte ihåg var den hette dock, men det var fint och vi tog en jätte god fika, jag åt en "drömbit", en tårta med maräng, grädde, vaniljkräm och hasselnötter, var verkligen jätte god! Så vi kan säga att Helsingborg vet hur man fixar mat iallafall, haha ;)
Och på hemvägen stannade vi på "Bali", en liten gård med massa shabby chic möbler och trädgårds prylar, och även höns, haha, så vi köpte 3 hönor, en brahma höna eller något sådant + två silkeshöns, och silkeshönsen är så små, fluffiga och söta, hihi!
Så sedan på kvällen hade vi lite filmmys här hemma med gurka, morötter och dipp! :)
Och idag har jag bara legat i sängen och slappat funderar på att gå ut en sväng med kameran och fota lite, kanske kommer upp lite bilder på bloggen sen, kram! ♥
*jagärjättecoolförattjagkanputamedläpparnapåettväldigtsensuelltsättspåattallavillhällachokladsåspåmig*

Kommentarer

Kommentera inlägget här sötnos:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (ser bara jag)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback