+ Treasure hunt +

Hej, ligger i min säng nu hemma hos pappa, ska alldeles strax gå och duscha, måste tvätta håret, min hår blir bäst om man tvättar det två dagar innan det man ska "göra", i detta fallet skolavslutning ;)
På tal om skolavslutning så känner jag har varför ska jag köpa någonting som jag redan har och tycker om, så jag kommer att ha min konfirmations klänning, känns ju onödigt att köpa den och använda den en ända gång liksom, tycker jag iallafall, ja alla är ju inte gjorda av pengar.. ^^
Men idag så hade vi ju klassdag som sagt och då hade vi Treasure hunt aka Skattjakt, då vi fick ett papper med en massa uppgifter vi skulle göra, b la sjunga på en offentlig plats, köpa en räka, skaffa ett tillstånd hos en myndighet och samla en massa pantflaskor/burkar, och vi fick ihop en jävla massa flaskor på Saras mammas jobb, och sedan skulle vi göra en tårta på tio min utav grädde, en frukt, godis och i vårat fall maränger... OCH VI VANN HELA SKITEN, tack vare alla pantflaskor/burkar, fick ihop 80 kr/poäng på det. Så våran vinst va var sitt presentkort på 80 kr på bio!
Så det har varit en grym dag, plus att jag nyss var hos min farmor och klippte gräset så då tjäna jag lite pengar ;)
Nu måste jag duscha, kraam ♥

arkivbild


Kommentarer

Kommentera inlägget här sötnos:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (ser bara jag)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback