+ Klassråd +

Hej, har klassråd nu, pratar om salami och kakor o.o
Men efter skolan blir det torget med Melinda! yeah ♥
Snart äre lunch :/
ORKAR INTE, OCH MIN KATT ÄR BÄTTRE ÄN LOVISAS KATT (notera att hon inte har katt)

cute

+ SPANISH +

TJA!
Spanskan började precis så nu blir det till att träna! prov imorgon, yey o.o
Konfirmation efter skolan sen direkt efter det blire träning och sen får jag plugga ännu mer :(
puss ♥

gammalbild

+ GIVE ME +


+ Kyckling sallad +

As hungrig, haha, mums ;)

+ SARA ÄR UDDA! +

Hej, nu sitter jag på lektion, ska ha redovisning nästa vecka och jag har inte ens börjat på mitt arbete för jag vet inte vad jag ska skriva :(((((( cut, nej men det är jobbigt, och jag är hungrig, haha, okej det var inte kul.. jag är udda idag. Jag var jätte glad imorse och sen blev jag hängig' och nu är jag i ett cepe stadie!
Och jag sitter och skrattar åt Sara som kollar på en kille på fb som hon tycker ser rik ut, haha ^^
Nu ska jag hitta nån snygg kille att skriva om, hahaha!

+ Plugg, plugg, massa plugg +


+ Valentines day! +


+ Everything can't be reality ++ xoxo, Gossip Girl +

Hej, är lite depp för det har varit ännu en tågolycka i Stenungsund idag, nu var det en äldre man och han dog på väg till sjukhuset :(
Känns lite sådär eftersom det var på samma ställe som 2 andra tjejer blev påkörda av ett tåg och då hade jag och två andra kompisar otur och vi såg den olyckan, så det känns tungt att det ska behöva hända igen för att dom ska fatta att den övergången är farlig!
Det har varit 3 tågolyckor varav 4 personer har dött på 1,5 år nu + en annan olycka med en tjej som var ute och red :/
Tror det är säkrare i Malmö eller nåt, seriöst, det är sjukt..
Fick höra det av Johanna precis när vi sluta, så var det inget mer med det och så gick jag till torget men sen kom jag på att min buss går förbi olycksplatsen och det är jävligt jobbigt att behöva se polisbilar och ambulanser när man så lätt kan få bilder av hur det gick till och det blir liksom flashback, så jag ringde min pappa så hann fick hämta mig, så åkte vi runt hela skiten.

Inget mer om det nu, jag gick ju ner till torget då som sagt, jag köpte ett par jeans inne på Cubus för 199:- och en present till min mamma på Gallerix, hon fyller år på torsdag så då ska vi fira henne! Måste även köpa en present till min syster Viktoria för hon fyller år den 14 februari :)
Men nu ska jag kolla på GG, puss ♥

Blair & Serena


+ Spring, spring, I want spring +

Tjaa!
Sitter i min säng nu och äter godis, mohaha, hann in en sväng på Hemmakväll innan bussen kom :)
Var nere i källaren nyss och hämtade upp en ljusslinga, hade tänkt ha den runt något bord eller så på fredag då min klass har ordnat ett disco, vi känner att vi behöver få in lite pengar till klasskassan om vi ska åka någonstans i nian.
Så nu ligger den och lyser fint på golvet, haha!
Hade tänkt träna fotboll också, men det orkade jag inte, istället går jag och köper godis, bra Matilda? ^^
Måste fixa något att äta också, har bara ätit frukost idag + lite godis då, ehe.
Fast det finns ingen oboy, fml :( lever på det förstår ni, haha, varje morgon dricker jag oboy till min macka, lite variation är vad som behövs ;) puss ♥


I want to fly away, leave all this to yesterday

Hej!
Någon mer än jag som tyckte att Sean Banan var bäst igår? Haha, så jävla skön är han, satt och gjorde massa konstiga saker när man fick reda på resultatet!
På tal om resultat så spelade vi match idag mot Kropps f-98 och vi vann med 21-15, lite segt i början men sen så, haha ;) Nu tänkte jag lägga in bilder från kameran, den har legat orörd nu i veckan när jag har varit hos mamma.
Lite sär bilder, bl a ;D
Men nu ska jag hitta en bra film att kolla på ikväll, sedan när den laddar blir det att plugga, yäy! Yeah right, men måste man så måste man, ska ha prov om Islam, så ska lära mig en massa muslimska begrepp och en massa frågor skall pluggas in.
Följ min tumblr ↑

Did you get my last call

Hej!
Sitter i soffan och kollar på Family Guy, seegt ;/
Hade svenska prov förut, dampa lite först sen skrev jag bara, ehe, men blev typ as lycklig för jag och Lovisa fick fullpott på vårat historia arbete, A!
Yeah, haha, imorgon blir det skola, sen äre träning, efter det ska jag & Melinda med när Moa tar navelpiercing och sedan så kommer min kusin Julia och resten av släkten på mammas sida så ska vi ha lite sen julklapps utdelning bl a ;)

sötatjejer


Today's look